Bouwservices


Bouw- of verbouwplannen?
Hollandse nuchterheid onder de Spaanse zon

Multihome is een professioneel aanspreekpunt bij bouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Wij wijzen u de weg of voeren als erkend aannemersbedrijf de volledige regie. Vertrouwd idee, toch? Een stukje Hollandse nuchterheid onder de Spaanse zon.

Eigen huis in Spanje bouwen?
Wij helpen u uw droom te realiseren!

De juiste vakmensen op het juiste moment op de juiste plek. Dat kan. Ook in Spanje. Als erkend aannemersbedrijf werken wij nauw samen met een vaste lokale architect en uitvoerder. U kunt rekenen op de inzet van een team van bekwame en vertrouwde vaklieden. Zekerheden: correcte prijs/kwaliteitverhouding, strakke co├Ârdinatie, oplevering volgens planning.

Heef u al een perceel of bouwplan?
Bel +34 669 371 339 of mail ons voor een passende begroting.

Verbouwplannen of onderhoud?
Wij doen het graag en volgens afspraak

Kleine of grotere verbouwing? Zonder kopzorgen? Multihome Spain organiseert en co├Ârdineert ieder verbouwproject. Van tekening en begroting tot uitvoering en oplevering. Met een vast team van erkende loodgieters, elektriciens, timmerlieden, schilders en stukadoors. U geeft aan wat er gebeuren moet, wij overtreffen iedere verwachting. Ook geven wij advies.

Van preventief onderhoud tot spoedreparaties

Elk huis vraagt onderhoud. Ook uw huis. Hoe vaak u er bent, maakt niet uit. Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van uw droomhuis onder de Spaanse zon. Wij bieden controle- en onderhoudspakketten op maat.

Denk aan periodieke controle van airco en boiler. Of aan de verlichting en beveiligingsinstallatie. Is er iets stuk, binnen of buiten de woning, dan nemen we contact met u op en schakelen we in overleg binnen 24 uur een vakman in. Een contract met Multihome Spain bespaart voorrijkosten!

Problemen voorkomen met periodiek onderhoud?
Bel +34 669 371 339 of mail ons voor afspraken op maat.

Neem contact op

Wij nemen altijd binnen 2 werkdagen contact met u op.