Over ons


Service met een hoge kwaliteitsfactor?
Kom gerust eens kennismaken.

Multihome Spain, bij veel relaties ook bekend als MDSG, is een initiatief van Ankie en Ad van den Engh. Ankie is uw aanspreekpunt voor de beheer- en sleutelservices; Ad is gespecialiseerd in bouw- verbouw- en onderhoudsaangelegenheden.

Beheer- en sleuteldiensten

Ankie en Ad van den Engh wonen en leven sinds 1998 in Torrequebrada. Zij merkten al snel dat er niets voorhanden was om de vele Nederlandse huiseigenaren in Torrequebrada te ondersteunen met allerlei kleine en grotere diensten die het leven vergemakkelijken en het genieten van de Spaanse zon bevorderen. Terwijl er wel vraag naar was; zeker bij Nederlanders die hun bezit gebruiken als tweede huis. Omdat zij geen van beiden stilzitters zijn, namen Ankie en Ad het initiatief om beheer- en sleutelservices aan te bieden.

Bouw, verbouw, onderhoud en aankoopbegeleiding

Meer dan 160 woningbezitters hebben hun sleutel inmiddels aan Multihome Spain toevertrouwd. Ze weten dat ze ieder moment op de services kunnen bouwen. Daarnaast maken tientallen eigenaren op afroep gebruik van het veelzijdige serviceaanbod. Sinds een aantal jaren hebben is ons aanbod uitgebreid met bouw-, verbouw- en onderhoudsservices en de begeleiding van Nederlanders bij de verwezenlijking van hun droom: een eigen huis in Spanje kopen.

Eigen kantoor met was- en strijkfaciliteiten

Wij zijn permanent aanwezig in Torrequebrada en goed bereikbaar, telefonisch en per mail. U kunt ons ook bezoeken in ons servicekantoor met was- en strijkfaciliteiten.

Torrequebrada: eindeloos genieten, alles bij de hand

Torrequebrada (gebroken toren) is een gewilde villawijk van Benalmadema, gunstig gelegen aan de Costa Del Sol. Het vliegveld van Malaga ligt op 20 minuten rijden, de mondaine badplaats Marbella op 30 minuten. Via de hoofd- en kustweg is Torrequebrada perfect bereikbaar.

Middelpunt van Torrequebrada is de schitterende 18 holes golfbaan. Een begrip in Spanje! Om de golfbaan heen liggen luxueuze villa’s en appartementen met uitzicht op zee en golfbaan. De woningen zijn waardevast. De prijzen stijgen nog steeds.

In Torrequebrada heeft u alles bij de hand: het strand, restaurants en barretjes, hotels, supermarkten. Er is een casino en veel entertainment op hoog niveau. U vindt er ook belangrijke voorzieningen als banken, scholen, een ziekenhuis en tankstations.

En u vindt in Torrequebrada het servicekantoor van Multihome Spain – uw sleutel tot zorgeloos genieten van uw verblijf onder de Spaanse zon.

Neem contact op

Wij nemen altijd binnen 2 werkdagen contact met u op.